popatrzmy na takie drożdze w czasie głodu potrafią przetrwać znaczny okres czasu a jak się porządnie nażrą to odechciewa im się szybko żyć
i tak jest z każdym organizmem ale my mówimy o zdrowiu za życia a nie kto żył dłużej jedni w pełni zdrowia dożywają śmierci inni rozpadają się za życia
(18.02.2017, 21:55)myku napisał(a): jednak enzymy dają radę zobaczcie na Stańczuka specyfik u mnie pszczoły po kiszonkach też w super kondycji te co przeżyły napady przez myszy
(18.02.2017, 21:55)myku napisał(a): jednak enzymy dają radę zobaczcie na Stańczuka specyfik u mnie pszczoły po kiszonkach też w super kondycji te co przeżyły napady przez myszy
hehe... lekarstwo na całe zło świata.
Magiczne ciasto
może i jest magiczne kto to wie... myku składu do dzisiaj nie zdradził bo chyba chce to opatentowac.
enzymy enzymami dla pszczół a u człowieka robią taką robotę że szok jestem po prostu jak lis w kurniku nie piszę za dużo bo nie mam czasu na pierdoły można w skrócie napisać że książka będzie zajebista
Nie ma dnia żebym nie tańczył i śpiewał ludzie z daleka już wołają cześć jak mnie widzą a dziewczyny ach nie będę zdradzał za dużo ale powiem szczerze zaniedbałem czytanie fora i to mocno